Vakantiewoning Foarhûs Vakantie vieren in Friesland vanuit het voorhuis van een boerderij aan het water. Echt eruit zijn in een prachtige, rustige, landelijke omgeving? Veel natuur midden in de Friese meren met geweldige vaarroutes, fiets- en wandelpaden. Het huis heeft een eigen internetaansluiting. Aantal personen 6, slaapkamers 3.

2 - 6 personen

Het  Foarhus is van alle gemakken voorzien, zoals een moderne keuken ( 2019) vloerverwarming in woonkamer en keuken , schuifpui en een fijne badkamer met bad en inloopdouche! (2019). Boven heeft u de beschikking over 3 slaapkamers waarvan een met 2-persoonsbed met uitzicht op het Koevordemeer, daarnaast  2 slaapkamers met 2 eenpersoonsboxsprings. Op het grote terrein van de boerderij met eigen haven kan er genoten worden van het platteland en de aan- en afvaarten van de motorjachten.  Wilt u de buurt ontdekken? Uitgebreide vaarroutes treft u aan op onze site en u kunt bij ons ook terecht voor de huur van een fiets, SUP, visboot of sloep! Met uw auto kunt u leuke uitstapjes maken naar de in 2018 uitgeroepen Culturele Hoofdstad van Europa: maar ook in 2019 is Leeuwarden zeker de moeite waard.

In de directe omgeving liggen de dorpen Langweer, Sint-Nicolaasga, Joure  en Sneek met supermarkten, slager, warme bakker, zwembaden, banken en leuke winkeltjes. U bevindt zich in het midden van de provincie Friesland tussen de Friese meren maar ook dicht bij de IJsselmeerkust met oude Zuiderzeestadjes zoals Stavoren, Hindeloopen en Workum. Vanuit onze locatie kunt u ook prachtige vaar-,  fiets- en wandeltochten maken op of langs de meren . Dit mooie vakantiehuis  biedt u gegarandeerd de mogelijkheid om te genieten van een vrij weekend of van een welverdiende vakantie.  

Interesse: bekijk de prijzen en beschikbaarheid vanuit de kalender.

Personen
2 - 6
 
H1 (NL)
Vakantiewoning Foarhûs
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Foarhûs (2-6 personen) Mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YGKg?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering