Vakantiehuis met boot huren Geniet van de luxe: Vakantiewoning met boot voor de deur.

Bij de Hoek Watersport  kunt u sfeervolle vakantiewoningen huren in onze 19 eeuwse boerderij. De boerderij is prachtig gelegen in het Friese landschap, temidden van waterwegen, Friese meren en weilanden. Ver weg van alle drukte. Hier kunt u genieten van rust en ruimte, zoals u die bijna nergens meer in Nederland aantreft. Met uw eigen of bij ons gehuurde motorboot of visboot, heeft u alle vrijheid om van Friesland te genieten.

Het vakantiehuis, voor elk wat wils.

Er zijn 9 vakantieappartementen in de boerderij en één vakantiehuisje in het  voormalige “Spekhok”. Het  grootste appartement is geschikt voor 9 personen, het kleinste voor 4 personen. Drie van de appartementen (Swan ,Skries en Praathûs) hebben een slaapkamer op de begane grond. 
Elk appartement heeft een eigen sfeer: De appartementen met uitzicht op het weiland hebben een rustige en landelijke sfeer. De appartementen met havenzicht liggen meer in de bedrijvigheid op het water.
Alle appartementen hebben een grote woonkamer met kabel-TV, een keuken met koelkast en oven, twee of drie slaapkamers, een privé terras met vrij uitzicht en een badkamer met toilet en douche. Er is centrale verwarming.
Er is een wasmachine aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

In het menu aan de rechterkant, gaat u door naar de reserveringspagina.

Klik hier voor de downloads.