Vakantiewoning Lijster Vanuit de Lijster kijkt u uit over de speelweide en in de verte over het Koevordermeer. Met ingang van 1 april 2018 is een nieuwe badkamer geplaatst.

4 - 8 personen

De Lijster (Lijster) is een mooi appartement voor 8 personen. Hier kunt u met een groep of met u hele familie vakantie vieren. Voor het terras van de Lijster bevindt zich een groot grasveld met speeltoestellen voor de kinderen. Op het grasveld wordt veel gesport. Uw terras ligt op het westen.

Zodra u de woonkamer binnenkomt valt het grote leren bankstel op, hier kunt u heerlijk ontspannen na een actieve dag in Friesland. De eettafel is lekker ruim, genoeg plaats voor iedereen.
Boven vindt u 3 slaapkamers, twee met twee éénpersoons bedden en één met vier één persoonsbedden.
 

Maak uw verblijf nog spannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water beland u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven.

Personen
4 - 8
 
H1 (NL)
Appartement Lijster (4-8 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Lijster (4-8 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YF1k?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering