Vakantiewoning Lijster Vanuit de Lijster kijkt u uit over de weilanden met aan de horizon het Koevordermeer.

4 - 8 personen

De Lijster is een ruime vakantiewoning tot 8 personen. Hier kunt u met een groep of met uw familie vakantie vieren of een gezellig weekend samen beleven. Voor het terras van de Lijster bevindt zich een groot grasveld met speeltoestellen voor de kinderen. Uw terras ligt op het westen.

In de woonkamer bevinden zich 2 comfortabele xitbnken en 2 fauteuils, hier kunt u heerlijk ontspannen na een actieve dag in Friesland. De eettafel is lekker ruim, genoeg plaats voor iedereen.
Boven zijn 3 slaapkamers, twee met twee éénpersoons bedden en één met vier één persoonsbedden.
 

Maak uw verblijf nog aangenamer door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren, want vanaf het water belandt u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te zien, omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven.

Personen
4 - 8
 
H1 (NL)
Appartement Lijster (4-8 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Lijster (4-8 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YF1k?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Voorzieningen
Array
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering