Vakantiewoning Ljurk Vanuit Ljurk (Leeuwerik) ziet u de grote bomen aan de rand van de weilanden. Nieuwe keuken 2020, nieuwe vloer 2020 , nieuwe badkamer en natuurlijk net als onze andere huisjes goede bedden ✔👌

2 - 6 personen

In de verte ziet u de bootjes en scheepvaart op het Koevordermeer. Uw terras op het zuiden biedt volop zon...

Ruim appartement voor 6 personen. Beneden een grote woonkamer met in de eethoek een gezellige eettafel en in de zithoek twee lekker ruime leren banken en een fauteuil. Boven 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer met  4 éénpersoonsbedden.

Maak uw verblijf nog spannerder door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water bemerkt u dat u in een beland in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friesche merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets boot auto te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en in rondom de haven is altijd wel wat te doen omdat onze ook huurvloot uit de haven vertrekt. 
Er zijn volop uitstapjes te maken van het nabij gelegen Subtropische zwembad of de Friesche 11 steden er is genoeg te doen.

Personen
2 - 6
 
H1 (NL)
Appartement Ljurk (2-6 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Ljurk (2-6 personen) mieten in Holland
 
Videolink
https://youtu.be/g-FcJMIuZnQ
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YlLy?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering