Vakantiewoning Ljurk Vanuit Ljurk ziet u de grote bomen aan de rand van de weilanden.

2 - 6 personen

In de verte ziet u de schepen varen op het Koevordermeer. Uw terras op het zuiden biedt volop zon.

Ruime vakantiewoning tot 6 personen. Beneden een grote woonkamer met in de eethoek een gezellige eettafel en in de zithoek twee comfortabele banken en een fauteuil. Boven 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer met  4 éénpersoonsbedden.

Maak uw verblijf nog aangenamer en huur gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk, want vanaf het water belandt u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden biedt om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is altijd wel wat te zien, omdat onze huurvloot ook uit de haven vertrekt. 
Er zijn leuke uitstapjes te maken naar de gezellige stadjes aan de Elfstedenroute of ga met de kinderen lekker genieten in het nabij gelegen subtropische zwembad in Joure. Genoeg te beleven!

Personen
2 - 6
 
H1 (NL)
Appartement Ljurk (2-6 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Ljurk (2-6 personen) mieten in Holland
 
Videolink
https://youtu.be/g-FcJMIuZnQ
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YlLy?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Voorzieningen
Array
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering