Vakantiewoning Swan Vanuit huisje "Swan" kunt u het uit- en binnenvaren van de boten volgen.

2 - 4 personen

De Swan, een gezellig 4 persoons huisje aan de havenzijde van de boerderij met uitzicht op de haven. Vanuit uw woonkamer kunt u het uit- en invaren van de boten volgen.
De Swan heeft een 2-persoons slaapkamer op de begane grond. Hierdoor is de Swan geschikt voor mensen die moeite hebben met traplopen. Boven bevindt zich nog een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.

Maak uw verblijf nog aangenamer door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren, want vanaf het water belandt u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden biedt om Friesland te beleven met de fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te zien omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtopische zwembad in Joure of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven.

Personen
2 - 4
 
H1 (NL)
Appartement Swan (2-4 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Swan (2-4 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7Yf8z?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Voorzieningen
Array
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering