Vakantiewoning Swan Vanuit uw appartement kunt u het uit- en binnenvaren van de boten volgen. Recent voorzien van een nieuw badkamer, keuken en vloer

2 - 4 personen

De Swan (Zwaan), een gezellig 4 persoons appartement aan de havenzijde van de boerderij met uitzicht op de masten van de zeilboten. Vanuit uw appartement kunt u het uit- en binnenvaren van de boten volgen.
De Swan heeft een 2-persoons slaapkamer op de begane grond. Hierdoor is de Swan geschikt voor mensen die moeite hebben met traplopen. Boven bevindt zich nog een slaapkamer.

Maak uw verblijf nog spannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water beland u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtopische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven.

Personen
2 - 4
 
H1 (NL)
Appartement Swan (2-4 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Swan (2-4 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7Yf8z?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering