Vakantiewoning Praathûs Het Praathûs is een vrijstaand huisje waarin vroeger het spek en worst werden gerookt en ingemaakt. Recent voorzien van een nieuw badkamer, keuken en vloer.

2 - 4 personen

Een knus huisje voor vier personen met sfeervol interieur en prachtig uitzicht over de velden. Het Praathus heeft 1 slaapkamertje op de begane grond met 2 eenpersoonsbedden en boven een slaapkamer met 2 éénpersoons bedden. 
Maak uw verblijf nog aangenamer met het huren van een sloep, visboot of polyvalk, want vanaf het water belandt u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden biedt om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te zien, omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken naar de mooie stadjes van de Elfstedenroute of met de kinderen heerlijk genieten in het nabij gelegen subtropische zwembad in Joure. 

Personen
2 - 4
 
H1 (NL)
Appartement Praathûs (2-4 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Praathûs (2-4 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7Yf8x?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Voorzieningen
Array
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering