Vakantiewoning Praathûs Het Praathûs is een vrijstaand huisje waarin vroeger het spek en worst werden gerookt en ingemaakt. Met ingang van 2019 voorzien van schuifpui en nieuwe badkamer. Najaar 2019 is een nieuwe trap, nieuwe vloer en een nieuwe keuken geïnstalleerd.

2 - 4 personen

Een knus huisje voor vier personen. In het Praathus kunt u ’s avonds de openhaard stoken!. Het sfeervolle interieur met een mooie bruine leren bank doet haast Engels aan. Het Praathus heeft 1 slaapkamer op de begane vloer met 2 keer eens persoonsbedden. Boven is met een trapje nog een slaapkamer met twee éénpersoons bedden beschikbaar 
U heeft een mooi uitzicht naar het westen richting Koevordemeer.

Maak uw verblijf nog spannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water beland u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven.

Personen
2 - 4
 
H1 (NL)
Appartement Praathûs (2-4 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Praathûs (2-4 personen) mieten in Holland
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering