Vakantiewoning Praathûs Het Praathûs is een vrijstaand huisje waarin vroeger het spek en worst werden gerookt en ingemaakt. Recent voorzien van een nieuw badkamer, keuken en vloer.

2 - 4 personen

Een knus huisje voor vier personen. In het Praathus kunt u ’s avonds de openhaard stoken!. Het sfeervolle interieur met een mooie bruine leren bank doet haast Engels aan. Het Praathus heeft 1 slaapkamer op de begane vloer met 2 keer eens persoonsbedden. Boven is met een trapje nog een slaapkamer met twee éénpersoons bedden beschikbaar 
U heeft een mooi uitzicht naar het westen richting Koevordemeer.

Maak uw verblijf nog spannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water beland u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven.

Personen
2 - 4
 
H1 (NL)
Appartement Praathûs (2-4 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Praathûs (2-4 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7Yf8x?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering