Vakantiewoning Skries Vakantiewoning Skries heeft een terras op het zuiden en één op het westen.

4 - 9 personen

Skries (Grutto) is een ruime vakantiewoning tot 9 personen.  De Skries ligt op een hoek, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de velden met aan de horizon het Koevordermeer.

De inrichting is gezellig en comfortabel. De grote eettafel biedt plaats aan 9 mensen. Hier kunt u ’s avonds heerlijk samen eten, lang natafelen of een gezelschapsspel spelen. De woning is heel geschikt voor een groep of een grote familie. Er is een slaapkamer met 2 bedden op de begane grond, waardoor het huis geschikt is voor mensen die moeite hebben met traplopen.

Boven zijn 2 slaapkamers, één slaapkamer met twee en één met vijf bedden.

Maak uw verblijf nog aangenamer en huur gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk, want vanaf het water belandt u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden biedt om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te zien en te doen, omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken naar de gezellige stadjes van de Elfstedenroute of ga met de kinderen genieten in het subtropische zwembad in Joure. Genoeg te beleven!

Personen
4 - 9
 
H1 (NL)
Appartement Skries (4-9 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Skries (4-9 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YFZV?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Voorzieningen
Array
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering