Vakantiewoning Skries De Skries heeft een terras op het zuiden en één op het westen. Dus zon en activiteiten, wat u maar wilt! Met ingang van 1 april 2018 is een nieuwe badkamer geplaatst.

4 - 9 personen

Skries (Grutto) is een zeer ruim appartement voor 9 personen.  De Skries ligt op een hoek, daardoor biedt dit appartement een afwisselend uitzicht, aan de zuidzijde kijkt u uit over de weilanden en aan de westkant over de speelweide en in de verte over het Koevordermeer.

De inrichting is landelijk. De woonkamer oogt gezellig met drie banken en twee fauteuils. De super grote eettafel biedt makkelijk plaats aan 9 mensen. Hier kunt u ’s avonds heerlijk samen eten, lang natafelen of een gezelschapsspel spelen. Dit appartement is heel geschikt voor een groep of een grote familie. Er is een slaapkamer op de begane grond, waardoor het appartement geschikt is voor mensen die moeite hebben met traplopen.

Boven zijn er nog 2 slaapkamers, één slaapkamer met twee en één met vijf bedden.

Maak uw verblijf nog spannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water beland u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven.

Personen
4 - 9
 
H1 (NL)
Appartement Skries (4-9 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Skries (4-9 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YFZV?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering