Vakantiewoning Ljipke U ziet de grote bomen aan de rand van de weilanden. In de verte ziet u de bootjes op het Koevordermeer. Upgrade gereed : nieuwe keuken 2020, nieuwe vloer 2020 , nieuwe badkamer en natuurlijk net als onze andere huisjes goede bedden. 👌✔

2 - 6 personen

Vakantiewoning Ljipke (Kieviet)is een ruim appartement voor 6 personen. Uw terras op het zuiden biedt volop zon. Beneden een grote woonkamer met in de eethoek een gezellige eettafel en in de zithoek twee lekker ruime leren banken en een fauteuil. Boven 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer met  4 éénpersoonsbedden. 

Maak uw verblijf nog spannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water beland u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven.

Personen
2 - 6
 
H1 (NL)
Appartement Ljipke (2-6 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Ljipke (2-6 personen) mieten in Holland
 
Videolink
https://youtu.be/KuX7YvUvwiw
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YfL8?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering