Vakantiewoning Tsjirk U ziet de grote bomen aan de rand van de weilanden en aan de horizon de bootjes varen op het Koevordermeer.

2 - 6 personen

Tsjirk (Tureluur) is een ruime vakantiewoning tot 6 personen. Uw terras op het zuiden biedt volop zon. Beneden een grote woonkamer met in de eethoek een gezellige eettafel en in de zithoek twee comfortabele banken en een fauteuil. Boven 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer met  4 éénpersoonsbedden.

Maak uw verblijf nog aangenamer en huur gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk, want vanaf het water belandt u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit, wat volop mogelijkheden biedt om er op uit te gaan met de fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te zien omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken naar de gezellige stadjes aan de Elfstedenroute of ga met de kinderen genieten in het subtropische zwembad in Joure. Genoeg te beleven!

Personen
2 - 6
 
H1 (NL)
Appartement Tsjirk (2-6 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Tsjirk ( (2-6 personen) mieten in Holland
 
Videolink
https://youtu.be/dmNgBq_Cnn0
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YfgP?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Voorzieningen
Array
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering