Vakantiewoning Merkel Vanuit het huisje Merkel (meerkoet) kijkt u uit over de haven, u kunt de boten de haven in- en uit zien varen. Met ingang van 1 juli 2018 is een nieuwe badkamer geplaatst.

2 - 6 personen

Ruim appartement voor 6 personen. Beneden een grote woonkamer met in de eethoek een gezellige eettafel en in de zithoek twee lekker ruime leren banken en een fauteuil. Boven 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer met  4 éénpersoonsbedden.

Maak uw verblijf nog spannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water beland u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven.

Personen
2 - 6
 
H1 (NL)
Appartement Merkel (2-6 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Merkel (2-6 personen) mieten in Holland
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering