Vakantiewoning Jerk Vanuit "Jerk" kijkt u uit over de haven en kunt u de boten de haven in- en uit zien varen.

2 - 6 personen

Ruim appartement voor 6 personen. Beneden een grote woonkamer met in de eethoek een gezellige eettafel en in de zithoek twee lekker ruime leren banken en een fauteuil. Boven 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 slaapkamer met  4 éénpersoonsbedden. 

Maak uw verblijf nog ontspannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren, want vanaf het water belandt u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld om bijvoorbeeld te voetballen of te badmintonnen en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad in Joure of naar de Friese 11 steden:  er is genoeg te doen en te beleven.

Personen
2 - 6
 
H1 (NL)
Appartement Jerk (2-6 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Jerk (2-6 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YFZn?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Voorzieningen
Array
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering