Vakantiewoning Sweltje Knus hoekappartement dat uitkijkt over de speelweide en over de haven met in de verte het Koevordemeer. In 2019 een nieuwe badkamer geplaatst. Najaar 2019 is een nieuwe trap, nieuwe vloer en nieuwe keuken geïnstalleerd.

2 - 4 personen

De inrichting van het Sweltje heeft een moderne uitstraling. In de gezellige woonkamer wachten een uitnodigende bank en twee fauteuils op u. In de kook-eethoek staat een fraaie 4 persoons eettafel.
Boven vindt u 2 slaapkamers met elk 2 éénpersoonsbedden.

Maak uw verblijf nog spannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water beland u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven. Kijk ook eens naar de vismogelijkheden en de vaarroutes vanuit onze haven.

Personen
2 - 4
 
H1 (NL)
Appartement Sweltje (2-4 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Sweltje (2-4 personen) mieten in Holland
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering