Vakantiewoning Sweltje Knus hoekappartement dat uitkijkt over de speelweide en over de haven met in de verte het Koevordemeer. Recent voorzien van een nieuw badkamer, keuken en vloer

2 - 4 personen

De inrichting van het Sweltje heeft een moderne uitstraling. In de gezellige woonkamer wachten een uitnodigende bank en twee fauteuils op u. In de kook-eethoek staat een fraaie 4 persoons eettafel.
Boven vindt u 2 slaapkamers met elk 2 éénpersoonsbedden.

Maak uw verblijf nog spannender door gelijktijdig een sloep, visboot of polyvalk mee te huren.  Want vanaf het water beland u in een andere wereld.  Het geweldige van onze locatie is dat u midden in het Friese merengebied zit wat volop mogelijkheden geeft om er op uit te gaan met fiets, boot, auto of te voet . Op het terrein is een ruim grasveld en rondom de haven is er altijd wel wat te doen omdat ook onze huurvloot vanuit de haven vertrekt. 
U kunt uitstapjes maken  naar het nabij gelegen Subtropische zwembad of naar de Friese 11 steden:  er is dan ook genoeg te doen en te beleven. Kijk ook eens naar de vismogelijkheden en de vaarroutes vanuit onze haven.

Personen
2 - 4
 
H1 (NL)
Appartement Sweltje (2-4 personen) huren Friesland
 
H1 (DE)
Ferienhaus/Ferienwohnung Sweltje (2-4 personen) mieten in Holland
 
360-graden afbeelding
https://kuula.co/share/collection/7YfnR?fs=1&vr=1&zoom=1&sd=1&autop=10&autopalt=1&thumbs=1&card=1&info=0&logo=1&logosize=150
 
Terug naar overzicht Maak uw reservering